Jobannoncer

MENU

Video kanalen

Smugkig

CV forkortelse for Curriculum Vitæ

CV - dit livsforløb på kompetencer & erfaring.

På læringsplatformen her, finder du/I en oversigt over CVér der ville kunne hjælpe dig/jer på en opbygning og matche dit CV med et job.


CV er en forkortelse for Curriculum Vitæ, der er latin og betyder ”livsforløb”. Kort er det en beskrivelse af et menneskes liv og levned med en særlig opmærksomhed på faglige- og personlige kompetencer og erfaring der matcher et job eller en uddannelse.


Du skal nu ikke skrive om dit liv, eller din personlige biografi. Et CV til job/uddannelse er konstrueret, designet til i en rekrutteringsproces, at du skal matche gennem en beskrivelse og eller visuelt, på og i forskellige opstillinger/fremstillinger din erfaring og hvordan det matcher det job du henvender dig til i organisationen/virksomheden. Et CV er en oversigt over dine kompetencer, arbejdserfaringer og dine kvalifikationer - så at sige skal du beskrive og fortælle din erfaringshistorie, der matcher det job du ønsker dig, henvender dig på og til.


Et CV er oversigten som skal matche jobbet på dine data og fakta - husk dertil dine/jeres information om hvordan, en arbejdsgiver vil kunne henvende sig til dig/jer. Husk meget gerne 2-3 referencer.

Dit jobmatch bliver således på baggrund af dine skriftlige, visuelle og et blikfang på disse + dit CV sendt til en organisation/virksomhed som et forslag til dem frem for et afslag. Nu bedre og nu mere et CV matcher jobbet/stillingen nu større chancer er der for af, at du/I vil blive inviteret til et jobinterview, hvor du/I ville kunne uddybe din henvendelse, på at matche jobbets/stillingens indhold og opgaver på mv.


Med et CV match design, skal der vedlægges et jobmatch følgebrev.

Målet er jobinterview

Jobmatch - læringsproces

Arbejdsgivere ansætter mennesker og kompetencer - ikke CV'er

Nedenfor er der opstillet nogle eksempler på CVer, som du/I kan lade dig/jer inspirere af. 


Der er ikke nogle CVer der er bedre end af andre CV opstillinger/fremstillinger. Dog er der CVer som passer bedre til nogle brancher end andre.


Fordi at arbejdsgiver/leder/HR personalet også er mennesker og glæder sig over, et CV gensynetsglæde.

At du/I giver dem et langt hurtigere overblik i deres gennemgang af din/jeres CV, dog med et personligt udtryk på et specielt blikfang, der skiller dig/jer ud.

NB: Du/I vil på nogle af de forskellige sider og links, møde CV skabeloner du/I skal betale for.


Så husk blot, hvis du/I vælger et af disse CV betalingsskabeloner. At disse online skabeloner ikke kan fortælle dig hvad der skal stå i dit CV. Derfor ville du forsat skulle øve dig og lære om et CV´s opbygning samt at lære at målrette det enkelte CV på et jobmatch. 


CV - at kunne matche både det synlige eller usynlige job/stilling.


  CV E-læring  

CV skabeloner

        FTFA.dk       

     Lederne.dk     

          STAR         

        Ofir.dk        

    CV maker.dk   

   Europass CV   

  Jobseeker.com  

         CV.dk         

Læring om CV design