Jobannoncer

MENU

Video kanalen

Smugkig

Evaluering efter et læringsforløb

- uden målbeskrivelse

Tager du/I som underviser ansvar for det du/I har lært dine kursister./deltager/jobkandidater. Vil du/I jo gerne høre dem, om de mener, at de selv har lært noget. Om hvad dine kursister/deltager/jobkandater mener om dig og om din undervisning, metoden i din/jeres undervisning. 


Hvad er kursisterne/deltagerne/jobkandidaterne tilfreds med, ikke kun dit indhold i kurset, men med deres egen forventninger. Vil du som underviser også vide om kursisterne/deltagerne/jjobkandidaterne har noget læringsmålet eller blot deres egen forventninger til læringsforløbet. På den måde gør du/I som underviser dem alle klar, til at gå videre ind i det næste samtale- og læringsrum, jeres fælles sociale kreative rum. 


En evaluering danner rammen og gør data, lærdom til en fælles oplevelse hvor det er legalt at tale om det som kan være svært at lære, netop fordi alle kursister/deltager/jobkandidater har givet svaret, igennem spørgeskemaet - igennem undervisningen - igennem samtaler og igennem et sikkert evalueringsdesign.

Jobtyper   

Undervisning

Hvad kan jeg blive

Litteraturen i faget     

Personlighedsanalysen   

Find din virksomhed            

Aviser - arbejdsmarkedet            

Flow og intuition - PDF                     
Dannelse af referencer                          

Jobmatch - læringsproces                           

Eksempel på en evaluering efter et læringsforløb

- uden målbeskrivelse

Samtalen og den fortsatte læring kan nu forsætte.

Stil skarpt på læringssløjfen