Jobannoncer

MENU

Video kanalen

Smugkig

Fremtidens team

Fremtidens team

En menneskegruppe eller et hold består af flere personer, som har noget til fælles (kultur, musiksmag, ønsker, mål for livet, for en vision, en mission osv.).


I nogle sammenhænge bruges synonymet team.

Nysgerrighed er en elementær menneskelig følelse af at ville kende til noget ukendt.

Det er et grundlæggende motiv, som ytrer sig i en trang til at undersøge omverdenen og at løse enhver modsætning særlig i begrebsmæssige konflikter.


En god vision strækker sig meget langt ind i fremtiden. Det gælder for et land, en kommune, en organisation/virksomhed og det gælder også for et TEAM.

Jobtyper    

Undervisning  

Hvad kan jeg blive

Litteraturen i faget     

Personlighedsanalysen   

Find din virksomhed            

Aviser - arbejdsmarkedet            

Flow og intuition - PDF                     
Dannelse af referencer                          

Jobmatch - læringsproces                           

Fremtidens team.

Derfor må et TEAM også være klar til fremtiden. Det er lige meget om organisationen/virksomheden producere og sælger maskiner/nye robotter eller organisationen har mennesker i centrum, som deres serviceydelser, vil og bliver fremtiden ikke den sammen som der var for bare få år siden – det går stærkt med at kunne levere, alt det vi skal kunne bidrage med og kunne skaffe hurtigt. Så nu handler det om, at vi bruge meget mere tid på at passe på hinanden – så ingen kan tage vores sjæl i pant. Dertil at vi som mennesker først solgt.

     Baggrund og derfor     

      Ledelsen i teamet       

Menneskelige principper 

   Kompetencer i teamet   

    Opgaverne i teamet     

LEARN MORE

Fremtiden kalder på nye ledelsesformer og hvorfor så det. Fordi forandringen er meget tætter på os mennesker i dag, ind for 40 år siden. Ledelse handler om kommunikation og kommunikationen er ikke langt væk i vores ”nu” - der hvor vi er lige nu i den tid vi selv befinder os i.

Forsætter i afsnittet baggrund og derfor