Jobannoncer

MENU

Video kanalen

Smugkig

Velkommen 

 - til vores helt særlige mobilisering og rekrutterings lærings program der finder frem til dine/jeres nye medarbejder og leder.

Et e-læringsprogram der et helt nyt gennemtænkt læringsprogram. Hvor læring opstår i mobiliserings- og rekrutteringsprocessen. Det vil sige du/I lære undervejs, samtidig med du/I finder det rette match for en ny medarbejder eller leder.

Gennem vores specielle rekrutterings-program, der i hele mobiliserings-perioden, både synliggøre og reflektere sammen med HR, leder/ personale-ansvarlige om der er flere optimeringsmuligheder i din/jeres rekrutteringsproces.

Hvor vores behovs- og læringsanalyse så også hjælper og støtter op omkring og medvirker til at finde frem til din/jeres nye medarbejder, som netop matcher det job/stilling, du/I jeres organisation tilbyder, men som også vil finde frem til om din/jeres organisationen/virksomhed har et behov for.

Tryk på knappen (sort), på hvilket faglige området du/I ønsker at mobilisere, et nyt personale. Her finder du/I så, vores læringsprogram og vejledning i de enkelte fag/funktioner.

                  Leder                  

Landbrug/gartneri/skovbrug

         Ejendomsservice         

             Rengøring              

  Pakke/montage(produktion

           Pleje/omsorg             

           Lager/logistik            

 Pædagog/lærer/underviser 

          Handel & detail          

         Faget håndværk            

               Transport                 

          Kantine/køkken           

Oversigt/diagram over rekrutteringsprocedure

Gå til undervisningscenter