Følelsesmæssig intelligens i lederskab

Af Daniel Goleman (2014)

Online kurset er baseret på dansk faglitteratur og dansk forskning. Hvor læring opstår ved og igennem de pædagogiske principper på en didaktisk læringsmodel. Så du for et grundlæggende kendskab til faget - Om følelsesmæssig intelligens


Online kursets varighed: 8 uger og der er 8 læringsmoduler som alle skal være gennemgået før du har noget målet. Du ville skulle bruge ca. 4-8 timer per uge. På at læse, skrive og svare på spørgsmål. På kurset lære du at reflektere over indholdet i konflikthåndtering. Gennem din refleksion på spørgsmålene og dine svar, sender kurset dig ind i læringscirkel, selv at lære det som betyder noget for at udvide din viden om konflikthåndtering, i et grundforløb af viden om faget. Du svare på alle spørgsmål, som helt automatisk bliver sendt ind til os. Når dit kursus er afsluttet, vil du modtage dine svar og de svar der efter vores kursusledelse vurderes til at være de rigtige svar.  Vores svar og dine svar sammenligner du.

Med vores erfaring med kursusvirksomhed gennem de sidste 20 år, har du bestået dette kursus tilfredsstillede, hvis du har over 65% af dine svar, der matcher alle svar der er givet til at være de rigtige svar på dette online kursus i konflikthåndtering af vores kursusledelse. På et gennemført og bestået kursus, sender vi gerne vores diplom til dig/jer. Giv os besked om du/I ønsker det.


Svare du ikke på spørgsmålene i perioden eller gennemfører du ikke online kurset, i kursus perioden. Vil du være betragtet som afgået fra kursus. Du gennemfører således ikke kursus. Du kan ikke modtag en refusion for dette online kurset.

Giv os besked på vores mail, er du blevet syg eller på anden måde er forhindret i at deltage i kursus perioden, så finder vi en løsning, så du kan gennemfører kursus.


Kursus perioden starter fra den dag du bestiller kurset. Ønsker du at starte på et andet tidspunkt. Skriv det til os, i den lille tekst boks.

Download litteraturen